counter create hit

مطالب مرتبط:
باید کلم پیچ را شناخت

باید کلم پیچ را شناخت

باید کلم پیچ را شناخت - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت باید کلم پیچ را شناخت ...

چگونه به تغذیه بهتر کودک بد غذا کمک کنیم؟

چگونه به تغذیه بهتر کودک بد غذا کمک کنیم؟

یکی از مشکلات شایع میان بسیاری از پدر و مادرها بد غذا بودن کودکشان است. معمولا کودکان به غذاهایی که برایشان مفید است واکنشی منفی نشان می دهند و یا انتخاب های عجیب و غریبی در غذا خوردن دارند. در این مقاله می خواهیم روش هایی ساده را به شما آم ...

دانستنی هایی درباره ی خواص میوه خرمالو

دانستنی هایی درباره ی خواص میوه خرمالو

دانستنی هایی درباره ی خواص میوه خرمالو - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ناز ...

خواص جالب آب گیلاس ترش

خواص جالب آب گیلاس ترش

خواص جالب آب گیلاس ترش - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ناز اصطلاح « ...

خواص و عوارض افزودنی ها

خواص و عوارض افزودنی ها

افزودنی ها یا چاشنی‌ ها به مقاصد مختلفی به غذاها افزوده می‌ شوند؛ از شیرین کردن و خوش‌طعم کردن غذاها گرفته تا شکل دادن و خوش‌ ...

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا

روش تهیه گرام ماسالا ترکیبات گوناگونی از ادویه های مختلف وجود دارد و همه ی آنها ماسالا نامیده می شود. در هند هر ...

معجزه 9 ادویه در لاغری

بالا بردن سرعت سوخت و ساز بدن، مبارزه با گرسنگی و افزایش طعم و مزه غذا، فقط چند مورد از معجزات ادویه‌هاست، این فواید در فصول سرد سال بیشتر هم می‌شود. م ...

شکر برای سلامتی مضر است

شکر برای سلامتی مضر است

شکر برای سلامتی مضر استماده کریستالی سفید رنگی که بعنوان شکر می شناسیم، یک ماده مصنوعی و فرآیند شده است که اغلب از نیشکر یا چغندر قند بدست می ...

خواص به | چرا میوه به انقدر خاصیت دارد؟

خواص به | چرا میوه به انقدر خاصیت دارد؟

خواص به به میوه ای خوش طعم و خوش عطر است که فواید بسیاری دارد از خواص آن می توان به پیشگیری سکته مغزی و قلبی, تا درمان افسردگی و بی خوابی اشاره کرد در این مقاله به تمام خواص این میوه ...

مکمل های طبیعی که همانند داروها قدرتمند هستند

مکمل های طبیعی که همانند داروها قدرتمند هستند

مکمل های طبیعی که همانند داروها قدرتمند هستند سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم مکمل های طبیعی ک ...

غذاهایی پایین آورنده قند خون

غذاهایی پایین آورنده قند خون

غذاهایی پایین آورنده قند خون سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم غذاهایی پای ...

ضررهای افزودنی های خوراکی، افزودنی، افزودنی مجاز، افزودنیها، مضرات افزودنی ها

ضررهای افزودنی های خوراکی، افزودنی، افزودنی مجاز، افزودنیها، مضرات افزودنی ها

ضررهای افزودنی‌های خوراکی - 1اصطلاح "افزودنی مواد غذایی" معمولاً برای توصیف ماده ی شیمیایی به کار می ‌رود که به‌ طور طبیعی در مواد غذایی وجود ندارد.استفاده از بیشتر افزودنی‌های زیر به دلیل مضراتی که دارند ...

خوراکی های مضر برای سلامت پوست

خوراکی های مضر برای سلامت پوست

خوراکی های مضر برای سلامت پوست -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ:  خوراکی‌ هایی مضرکه باعث ضرر به ...

خطرات استفاده از برنج پخته که در فضای آزاد مانده است!

خطر برنج پخته مانده , در برخی از فرهنگ های غذایی در سراسر جهان، برنج وعده اصلی غذای روزانه افراد را تشکیل می دهد که در غذاهای چینی بشترین استفاده را دارد. نوشته خطرات استفاده از برنج پخته که در فضای آزاد مانده است! اولین بار در تغذیه و سلامت پدیدار شد ...

توصیه هایی مفید برای رفع یبوست در بارداری

توصیه هایی مفید برای رفع یبوست در بارداری

یبوست مشکلی شایع در حاملگی است و حداقل نیمی از زنان دچار آن می شوند. این مشکل، ناشی از فشار رحم در حال بزرگ شدن بر روی رکتوم (راست روده – قسمت انتهایی روده بزرگ که به مقعد ختم می شود) و اثر هورمون های حاملگی است که باعث کاهش انتقا ...

طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج ؛ یک نوشیدنی چربی سوز

طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج ؛ یک نوشیدنی چربی سوز

اسموتی کیوی و اسفناج, خواص اسفاج, خواص کیوی اسموتی کیوی و اسفناج, خواص اسفاجدر این مطلب از ابرتازه ها طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج را بیان می ن ...

این szhat نان و غذا خوردن بهتر

این سزیجات را به صورت پخته بخورید بهتر است

این szhat نان و غذا خوردن بهتر محل سلامت- بخش تغذیه سالم زندگی سالم این szhat نان و غذا خوردن بهتر صفحه اصلی مگ: این szhat نان و غذا خوردن بهتر صفحه اصلی مگ: این szhat نان و غذا خوردن بهتر تعداد زیادی از سبزیجات است که اگر شما را بصورت پخته شده مصرف خیلی بهتر بود. همچنین از دانش تغذیه و مواد غذایی و همچنین از نظر سالم بودن. همۀ وقت} گفته می شود سبزیجات را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسانید. شاید در مورد اکثر سبزیجات این درست باشد اما در بعضی از سبزیجات پختن باعث تقویت ارزش خوراکی آن ها می گردد.   به گزارش میهن مگ: خوردن سبزیجات بخش مهمی از یک رژیم خوراکی سالم هست. ورزشکاران و طرفداران فیتنس سبزیجات را بعنوان منبع ارزشمندی از فیتوکمیکال ها می دانند. این ترکیبات شیمیایی دارای خواص آنتی اکسیدانی میباشند.آنتی اکسیدان ها عناصری قدرتمند میباشند که رادیکال های آزاد در بدن را نابود کرده و در پیشگیری از مریضی ها مفیدند. به همین علت، مصرف سبزیجات باعث کاهش ریسک سرطان، مریضی قلبی و مریضی های نابودکننده می شود.   پختن می تواند ارزش خوراکی را اکثر کند همه ی وقت گفته می شود سبزیجات را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسانید. شاید در مورد اکثر سبزیجات این درست باشد اما در بعضی از سبزیجات، پختن باعث تقویت ارزش خوراکی آن ها می گردد.گوجه فرنگی، کلم بروکلی و هویج، سه نوع سبزی میباشند که معلوم شده ارزش خوراکی شان با پخته شدن اکثر می شود؛   یعنی در این سبزی ها، ترکیبات فیتوکمیکال اگر گرما نبینند در دیواره سلولی حبس می مثل. حالا باید ببینیم پختن چگونه مواد مغذی را در این سبزیجات تقویت می کند.   گوجه فرنگی گوجه فرنگی از نظر علمی در رده ی میوه ها قرار دارد، اما اگر پخته شود، سبزی محسوب می گردد. گوجه فرنگی بسیار مغذی و منبع غنی ویتامین ث و لیکوپن می باشد. لیکوپن، فیتوکمیکالی هست که باعث قرمزی رنگ آن شده و گرچه خواص آنتی اکسیدانی قابل توجهی نیز دارد.   بخارپز یا آب پز کردن گوجه فرنگی، برترین شیوه برای فعال کردن لیکوپن به منظور ماکسیمم بهره گیری از مواد مغذی آن هست. لیکوپن، ریسک سرطان را کاهش داده، سلامت قلب را ارتقاء داده و واکنش های نورولوژیکی را تقویت می نماید.   بروکلی گوجه فرنگی، کلم بروکلی و هویج، سه نوع سبزی میباشند که معلوم شده ارزش خوراکی شان با پخته شدن اکثر می شود؛ یعنی در این سبزی ها، ترکیبات فیتوکمیکال اگر گرما نبینند، در دیواره سلولی حبس می مانندبروکلی جزو خانواده ی کلم هاست و خواص آنتی اکسیدانی آن بسیار مشهور هست. همین طور بروکلی منبع غنی لوتئین و توکوفرول می باشد. این ترکیبات شیمیایی، با کاهش التهاب در رگ های خونی بدن، ریسک سرطان را کاهش می دهند.   بروکلی، مشهور هست به سبزی سم زدا «دتوکس» و سوپرفود بودن. تحقیقات نشان داده پختن بروکلی، موجب رها شدن کاروتنوئیدها می شود.برترین شیوه برای طبخ بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن هست که با این شیوه ها خواص کاروتنوئید، لوتئین و فیتوئن ها تقویت می شود. فیتوئن می تواند احتمال ابتلا به سرطان پروستات را کاهش داده و سلامت قلب را بهبود دهد و همین طور التهاب در رگ های خونی را کم کند.   گرچه در مورد کلم بروکلی ضد و نقیض ها چندان هست اما آنچه از مجموع مطالعات و تحقیقات حاصل می شود این هست که بهتر هست این کلم به مدت زمان کوتاهی در آب در حال جوش قرار بگیرد و سپس از آن خارج شود و یا به مدت زمان کوتاهی بخارپز شود. در واقع با پختن بروکلی بعضی خواص آن، افزایش و بعضی دیگر کاهش می یابد.   هویج  به گزارش پارس ناز هویج، سبزی ریشه ای معروفی هست که سرشار از بتاکاروتن می باشد و ویتامین ها و مواد معدنی زیادی دارد. هویج خواص آنتی اکسیدانی دارد که بیشترشان ناشی از تجمع بسیار چندان ویتامین آ و بتاکاروتن می باشد. آزمایشات نشان داده آب پز کردن هویج، کاروتنوئیدها را تا 14 درصد افزایش می دهد.   سایر شیوه های طبخ موجب کاهش ارزش آنتی اکسیدانی آن می شود، با سرخ کردن آن نیز بیشترین کاهش را در این خواص خواهید داشت. با آب پز کردن هویج، اکثر ویتامین ث و کاروتنوئیدهای آن حفظ می شود. برترین دما و زمان پیشنهاد شده برای طبخ هویج ١٣٠ درجه و به مدت 20 دقیقه هست.     .منبع : مطالب مرتبط این مواد خوراکی را با هم بخورید بهتر است اگر سیر را خام بخوریم بهتر است یا پخته شده ؟! - برای رفع لاغری صورت و چاقی صورت این میوه ها را بخورید این سبزیجات را پخته بخورید ۱۰ میوه و سبزیجاتی که بهتر است به صورت یخ زده مصرف شوند این سزیجات را به صورت پخته بخورید بهتر است گردآوری توسط بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین