counter create hit

مطالب مرتبط:
بهترین روش برای کاهش وزن

بهترین روش برای کاهش وزن

(روش آزاد خوردن در محدوده کالری) -دکتر کرمانی : این روش، یکی از راحت ترین و موفق ترین راه های کاهش وزن است و بهترین موقع استفاده از ...

نکاتی درباره ی فواید دمنوش انار

نکاتی درباره ی فواید دمنوش انار

نکاتی درباره ی فواید دمنوش انار - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: همانطور که میدانید خود ا ...

خواص و مضرات زردچوبه، خواص زردچوبه، فواید زردچوبه، خواص دارویی زردچوبه

خواص و مضرات زردچوبه، خواص زردچوبه، فواید زردچوبه، خواص دارویی زردچوبه

خواص زردچوبه اسم من ((زردچوبه )) است ! من عامل اصلى درمان کیسه صفرا و ناراحتى هاى کبد ى هستم .شفاف کننده چشم و ضد یرقانم ...

خوراکی های مضر برای سلامت پوست

خوراکی های مضر برای سلامت پوست

خوراکی های مضر برای سلامت پوست -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ:  خوراکی‌ هایی مضرکه باعث ضرر به ...

حفظ ارزش غذایی مواد با آماده سازی صحیح

حفظ ارزش غذایی مواد با آماده سازی صحیح

برلیانت بزرگمهر؛ دبیر انجمن تغذیه ایران، مشاور تغذیه و رژيم درمانی   بارها ...

آیا بهتر است میوه ها و صیفی جات را با پوست مصرف کنیم؟

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

با دیابت هم می توان سالم زندگی کرد

با دیابت هم می توان سالم زندگی کرد

دیابت یک بیماری مزمن و خطرناک است. این را همه می دانیمT اما چون به این بیماری مبتلا شده اید بدان معنا نیست که دیگر دنیا به پایان رسیده و نمی توانید زندگی سالمی داشته باشید. افراد بسیاری هستند که با وجود ابتلا به دیابتT توانسته اند تغییرات ...

۴ خوراکی که دندان هایتان را به طور طبیعی سفیدتر می کنند

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

مضرات مصرف نوشابه در کنار خوردن فست فود!

یکی از مطالعات اخیر نشان می دهد که مصرف نوشیدنی های شیرین در کنار برگر یا مرغ سوخاری واقعا می تواند بدن را در شرایط افزایش وزن شدیدتر قرار بدهد. نوشته مضرات مصرف نوشابه در کنار خوردن فست فود! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

مصرف غذاهای تند چه تاثیری روی سلامت بدن دارد؟!

ذائقه های بیشماری در سر تا سر دنیا و به اندازه تمام انسان ها وجود دارند اما غذای تند غذایی نیست که برای هر ذائقه ای مطلوب باشد! در مقابل می توان گفت که افراد بسیاری نیز وجود دارند که عاشق این طعم هستند. نوشته مصرف غذاهای تند چه تاثیری روی سلامت بدن ...

تغذیه در سفرهای نوروزی

در آستانه سال نو و عید سعید باستانی قرار داریم. بسیاری از خانواده ها از تعطیلات نوروز استفاده كرد ...

فواید ورزش در تعطیلات

تعطیلات فرصت خوبی است تا ورزش کنیم. بیشتر بیماران از نداشتن وقت کافی برای ورزش شاکی هستند. الب ...

در ایام نوروز مراقب وزنتان باشيد

در طول تعطیلات اولین هدف شما در مورد سلامتی تان باید این باشد که افزایش وزن نداشته باشید. در هنگام تع ...

بهترین رژیم غذایی کدام است؟

بسیاری از رژیم ها از گذشته تا کنون معروف بوده اند. آن ها سال ها پیش معروف شده اند اما مردم هنوز از آن ها پیروی می کنند و هنوز هم نتیجه می گیرند. برخی از رژیم های غذایی محبوب: رژیم مدیترانه ای. رژیم با کربوهیدرات کم. رژیم غذایی سرخپوشان. رژیم غذایی گیاهی ...

رژیم غذایی مدیترانه ای

مطالعات مختلف نشان می دهند که رژیم غذایی مدیترانه ای منجر به کاهش وزن شده و از بیماری های قلبی، ...

این szhat نان و غذا خوردن بهتر

این سزیجات را به صورت پخته بخورید بهتر است

این szhat نان و غذا خوردن بهتر محل سلامت- بخش تغذیه سالم زندگی سالم این szhat نان و غذا خوردن بهتر صفحه اصلی مگ: این szhat نان و غذا خوردن بهتر صفحه اصلی مگ: این szhat نان و غذا خوردن بهتر تعداد زیادی از سبزیجات است که اگر شما را بصورت پخته شده مصرف خیلی بهتر بود. همچنین از دانش تغذیه و مواد غذایی و همچنین از نظر سالم بودن. همۀ وقت} گفته می شود سبزیجات را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسانید. شاید در مورد اکثر سبزیجات این درست باشد اما در بعضی از سبزیجات پختن باعث تقویت ارزش خوراکی آن ها می گردد.   به گزارش میهن مگ: خوردن سبزیجات بخش مهمی از یک رژیم خوراکی سالم هست. ورزشکاران و طرفداران فیتنس سبزیجات را بعنوان منبع ارزشمندی از فیتوکمیکال ها می دانند. این ترکیبات شیمیایی دارای خواص آنتی اکسیدانی میباشند.آنتی اکسیدان ها عناصری قدرتمند میباشند که رادیکال های آزاد در بدن را نابود کرده و در پیشگیری از مریضی ها مفیدند. به همین علت، مصرف سبزیجات باعث کاهش ریسک سرطان، مریضی قلبی و مریضی های نابودکننده می شود.   پختن می تواند ارزش خوراکی را اکثر کند همه ی وقت گفته می شود سبزیجات را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسانید. شاید در مورد اکثر سبزیجات این درست باشد اما در بعضی از سبزیجات، پختن باعث تقویت ارزش خوراکی آن ها می گردد.گوجه فرنگی، کلم بروکلی و هویج، سه نوع سبزی میباشند که معلوم شده ارزش خوراکی شان با پخته شدن اکثر می شود؛   یعنی در این سبزی ها، ترکیبات فیتوکمیکال اگر گرما نبینند در دیواره سلولی حبس می مثل. حالا باید ببینیم پختن چگونه مواد مغذی را در این سبزیجات تقویت می کند.   گوجه فرنگی گوجه فرنگی از نظر علمی در رده ی میوه ها قرار دارد، اما اگر پخته شود، سبزی محسوب می گردد. گوجه فرنگی بسیار مغذی و منبع غنی ویتامین ث و لیکوپن می باشد. لیکوپن، فیتوکمیکالی هست که باعث قرمزی رنگ آن شده و گرچه خواص آنتی اکسیدانی قابل توجهی نیز دارد.   بخارپز یا آب پز کردن گوجه فرنگی، برترین شیوه برای فعال کردن لیکوپن به منظور ماکسیمم بهره گیری از مواد مغذی آن هست. لیکوپن، ریسک سرطان را کاهش داده، سلامت قلب را ارتقاء داده و واکنش های نورولوژیکی را تقویت می نماید.   بروکلی گوجه فرنگی، کلم بروکلی و هویج، سه نوع سبزی میباشند که معلوم شده ارزش خوراکی شان با پخته شدن اکثر می شود؛ یعنی در این سبزی ها، ترکیبات فیتوکمیکال اگر گرما نبینند، در دیواره سلولی حبس می مانندبروکلی جزو خانواده ی کلم هاست و خواص آنتی اکسیدانی آن بسیار مشهور هست. همین طور بروکلی منبع غنی لوتئین و توکوفرول می باشد. این ترکیبات شیمیایی، با کاهش التهاب در رگ های خونی بدن، ریسک سرطان را کاهش می دهند.   بروکلی، مشهور هست به سبزی سم زدا «دتوکس» و سوپرفود بودن. تحقیقات نشان داده پختن بروکلی، موجب رها شدن کاروتنوئیدها می شود.برترین شیوه برای طبخ بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن هست که با این شیوه ها خواص کاروتنوئید، لوتئین و فیتوئن ها تقویت می شود. فیتوئن می تواند احتمال ابتلا به سرطان پروستات را کاهش داده و سلامت قلب را بهبود دهد و همین طور التهاب در رگ های خونی را کم کند.   گرچه در مورد کلم بروکلی ضد و نقیض ها چندان هست اما آنچه از مجموع مطالعات و تحقیقات حاصل می شود این هست که بهتر هست این کلم به مدت زمان کوتاهی در آب در حال جوش قرار بگیرد و سپس از آن خارج شود و یا به مدت زمان کوتاهی بخارپز شود. در واقع با پختن بروکلی بعضی خواص آن، افزایش و بعضی دیگر کاهش می یابد.   هویج  به گزارش پارس ناز هویج، سبزی ریشه ای معروفی هست که سرشار از بتاکاروتن می باشد و ویتامین ها و مواد معدنی زیادی دارد. هویج خواص آنتی اکسیدانی دارد که بیشترشان ناشی از تجمع بسیار چندان ویتامین آ و بتاکاروتن می باشد. آزمایشات نشان داده آب پز کردن هویج، کاروتنوئیدها را تا 14 درصد افزایش می دهد.   سایر شیوه های طبخ موجب کاهش ارزش آنتی اکسیدانی آن می شود، با سرخ کردن آن نیز بیشترین کاهش را در این خواص خواهید داشت. با آب پز کردن هویج، اکثر ویتامین ث و کاروتنوئیدهای آن حفظ می شود. برترین دما و زمان پیشنهاد شده برای طبخ هویج ١٣٠ درجه و به مدت 20 دقیقه هست.     .منبع : مطالب مرتبط این مواد خوراکی را با هم بخورید بهتر است اگر سیر را خام بخوریم بهتر است یا پخته شده ؟! - برای رفع لاغری صورت و چاقی صورت این میوه ها را بخورید این سبزیجات را پخته بخورید ۱۰ میوه و سبزیجاتی که بهتر است به صورت یخ زده مصرف شوند این سزیجات را به صورت پخته بخورید بهتر است گردآوری توسط بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین