counter create hit

مطالب مرتبط:
نحوه درست کردن یک حشره کش خانگی برای پشه ها

نحوه درست کردن یک حشره کش خانگی برای پشه ها

تبلیغاتفیلم ها و کلیپ های جدیدخطاطی اسم شمااپ شخصیتو بساز روغن اکالیپتوس یک ح ...

با ۱۷ دانستنی درباره ی روان پریش ها آشنا شوید

خصوصیات روان پریش , شناسایی روان پریشان و جامعه ستیزان کار سختی است . در ادامه با ۱۷ دانستنی درباره ی روان پریش ها با ما همراه باشید. نوشته با ۱۷ دانستنی درباره ی روان پریش ها آشنا شوید اولین بار در روانشناسی پدیدار شد. ...

رژیم غذایی برای جوش نزدن

رژیم غذایی برای جوش نزدن

یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده اس ...

تزیین کوسن با ایده های ساده و جذاب

تزیین کوسن با ایده های ساده و جذاب

زمانی که شما تصمیم به یک طراحی ایده ال برای محیط داخلی منزل می گیرید، راه های زیادی را به کار می بندید. یکی از راه های جلوه مبلمان و اتاق نشیمن، تزیین کوسن است. کوسن نمدی از جمله کوسن هایی است که در حال حاضر د ...

ضداسترس های خوشمزه

ضداسترس های خوشمزه

۱۰ گزینه غذایی، سطح هورمون استرس را کاهش می‌دهند ضداسترس‌های خوشمزه زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین: مدیریت استرس می‌تواند ...

لگو نینجاگو : یورش دوباره اسباب بازی های لگو به پرده سینما

لگو نینجاگو : یورش دوباره اسباب بازی های لگو به پرده سینما

داستان انیمیشن های لگو که بر اساس اسباب بازی های لگو ساخته شدند، به طور جدی از سال ۲۰۱۴ شروع شد. زمانی که عنوان «سینمایی لگو» به اکران در آمد و یک اثر خانوادگی با هیجانات خاص و سبک ...

راه حل فوق العاده برای فر کردن موهایتان

فر کردن موها , معمولا خانم ها به هر چیزی که دارند راضی نیستند.اگر موهای مجعد و فری داشته باشند دوست دارند موهای شان صاف و لخت باشدو اگر موهای صاف و یکدستی داشته باشند آرزوی داشتن موهای فر را دارند.روی صحبت ...

بهترین مدل موی فرق بر اساس فرم صورت

بهترین مدل موی فرق بر اساس فرم صورت

یکی از آسان ترین راه های ایجاد تغییر در ظاهرتان، این است که تصمیم بگیرید فرق موهایتان را تغییر دهید. اکثر ما سال های طولانی با فرق مویی که به طو ...

همه چیز درباره رابطه جنسی در دوران نامزدی

همه چیز درباره رابطه جنسی در دوران نامزدی

در فرهنگ ایرانی دو تعریف برای دوران نامزدی وجود دارد. برخی از خانواده ها دوران بین بله برون و عقدکنان را دوران نامزدی می نامند. اما اغلب خانواده های ایرانی دوران بین عقدکنان و عروسی را به این نام می خوانند. حد و حدود روابط جنسی از نگاه ...

تشخیص نوع پوست چرب و خشک

تشخیص نوع پوست چرب و خشک

آیا شما پوستی چرب، خشک یا مختلط دارید؟ درک تفاوت انواع پوست ها به شما کمک می کند تا متوجه شوید چطور از پوستتان مراقبت کنید. سوزان ون دایک، متخصص پوس ...

آموزش تصویری نقاشی کردن روی کیف

آموزش تصویری نقاشی کردن روی کیف

آموزش تصویری نقاشی روی کیف, نقاشی کردن روی کیف, رنگ های مناسب برای نقاشی روی کیف آموزش تصویری نقاشی روی کیف, نقاشی کردن روی کیفدر این مطلب از ابرتازه ها آموزش تصویری نقاشی کردن ر ...

قیمت آجر نما ، آجر به آجر حساب کنید!

قیمت آجر نما ، آجر به آجر حساب کنید!

تبلیغاتفیلم ها و کلیپ های جدیدخطاطی اسم شمااپ شخصیتو بساز آجر یکی از اصلی ترین عناصر در ساختمان سازی است. با گذشت زمان انواع دیگر از محصولات ساختمانی تولید شدند که همین امر سبب شد حضور آجر در عرصه ساختمان سازی کم رنگ شود؛ اما این عنص ...

آرایش صورت برای داشتن لبخندی زیباتر

آرایش صورت برای داشتن لبخندی زیباتر

اگر لبخندتان، آنقدر که دوست دارید درخشان نیست، ما ناراحتی تان را درک می کنیم. داشتن دندانهایی که چندان سفید نیستند آز ...

بهترین ظروف برای پخت غذا

بهترین ظروف برای پخت غذا

بهترین ظروف برای پخت غذا AHA سایت خانه داریبخش نکات خانه داری مفید بهترین ظروف برای پخت غذا صفحه اصلی مگ: بهترین ظروف برای پخت غذا صفحه اصلی مگ: nazb برای مثال تفلون یا نچسب با توجه به این راحتی از شستشو برای پخت و پز مناسب است اما اگر در تهیه پیش نویس این ظروف را با دقت انجام دهید نه به عنوان یک نتیجه از تصویر. ظروف تفلون است که استفاده نامناسب با بانک ها). علت ترکیبی از مواد شیمیایی در ظروف با کیت از مواد غذایی ، سرطان‌زا محسوب می‌شوند. دکتر سیدضیاء‌الدین مظهری، رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه در همین خصوص به «جام‌جم» می‌گوید: در ظروف تفلون از فلزی به نام کادمیوم استفاده می‌شود که از فلزات سنگین است. به گزارش میهن مگ: به گفته او، در ظروف تفلونی که دچار خراش‌هایی در اثر شستشو یا کشیدن قاشق یا غیره شده‌اند، فلز کادمیوم وارد غذا شده و عوارضی احتمالی مانند سرطان را پدید می‌آورد. دکتر مظهری تاکید می‌کند از ظروف تفلون آسیب‌دیده استفاده نشود و هرگز این ظروف را مورد ترمیم قرار ندهند چون آسیب بیشتری به بدن می‌رساند. بین ظروف شیشه‌ای یا همان پیرکس و ظروف تفلون از این جهت که به راحتی قابل شستشو هستند شباهت زیادی وجود دارد، اما حسن ظروف پیرکس به نسبت ظروف تفلون سلامت همیشگی آنهاست. دکتر مظهری معتقد است: چون مواد اسیدی یا بازی روی ظروف شیشه‌ای تاثیری نمی‌گذارد و از طرفی با حرارت و دمای بالا هم یونی از شیشه آزاد نمی‌شود، برای پخت و پز بسیار مفید هستند. ظرف رویی مناسب اگر… به اعتقاد رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه اگر ظرفی واقعا از جنس روی باشد می‌تواند باعث خروج یون‌های روی از ظرف و ورود آن به غذا شود که مفید است و باعث جبران کمبود روی در بدن می‌شود. اما ظاهرا اغلب ظروفی که به عنوان رویی در بازار وجود دارند از آلومینیوم ساخته می‌شوند. این در حالی است که آزاد کردن یون آلومینیوم در غذا، سبب انتقال این یون‌ها به بدن می‌شود و در درازمدت می‌تواند عوارضی از جمله کم‌خونی را در بدن به وجود آورد. اگر از طرفداران استفاده از ظروف رویی برای پخت و پز غذا هستید حتما سعی کنید ظروف رویی اصل را بخرید. ظرف‌های لعاب‌دار و سفالی ظروف سفالی از این جهت که سطح صافی ندارند و ممکن است باعث باقی ماندن غذا در منافذ ریز داخل ظرف شوند، برای پخت و پز پیشنهاد نمی‌شوند اما در حال حاضر این ظروف را رنگ کرده و وارد بازار می‌کنند. به اعتقاد دکتر مظهری، این ظروف سفالی رنگ شده هم بی ضرر نیستند، از این جهت که رنگ‌های استفاده شده در این ظروف معمولا فلزات سنگینی مانند سرب دارند که عوارضی نظیر کندذهنی، افسردگی و بعضی مسمومیت‌های درازمدت دیگر دارد. او ادامه می‌دهد: اما ظروف لعابی زردرنگ قدیمی که در ایام گذشته مورد استفاده قرار می‌گرفت، بهترین نوع این ظروف برای پخت و پز و نگهداری غذاست. درمورد ظروف ملامین هم لعابی که برای محافظت روی آن پوشانده می‌شود، بسیار نازک و آسیب‌پذیر است. بنابراین اگر این لایه لعابی با خش و خطوط از بین برود نفوذ میکروب در این ظروف را سبب می‌شود. ظرف خوب، ظرف مسی رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه ، ظروف مسی را با شرط و شروطی بهترین نوع ظروف برای پخت غذا می‌داند. اگر ظروف مسی به شکل مناسبی قلع اندود نشده باشند یا از مواد حاوی سرب برای قلع اندود شدن، استفاده شده باشد، این عنصر می‌تواند پس از ورود به غذا، در درازمدت سبب ایجاد مسمومیت شود. دکتر مظهری می‌گوید: اگر ظروف مسی، قلع‌اندود نشده باشد، ورود یون مس به غذا در درازمدت، تاثیر نامطلوبی بر بدن می‌گذارد. به گفته او ذخیره شدن یون مس در کبد به مرور به این عضو آسیب می‌رساند. به همین دلیل ظروف مسی را قلع‌اندود می‌کنند. دکتر مظهری توصیه می‌کند: هنگام شستشوی این ظروف باید دقت کنید تا لایه قلع اندود شده از بین نرود یا خش بر ندارد. همچنین مواد اسیدی یا غذاهای ترش، سبب از بین‌رفتن لایه رویی ظروف مسی می‌شود که بر این اساس هر چند وقت یکبار باید این ظروف، قلع اندود شوند. .منبع : مطالب مرتبط بهترین ظروف برای طبخ غذا بهترین ظروف برای پخت و پز معرفی بهترین ظروف برای تهیه چای آشنایی با بهترین ظروف پخت غذا بهترین راه های شستن ظروف پیرکس بهترین ظروف برای پخت غذا گردآوری توسط بخش نکات خانه داری مفید سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین