counter create hit

مطالب مرتبط:
پیراشکی گوشت و زیتون یک پیش غذای ساده وخوش طعم

پیراشکی گوشت و زیتون یک پیش غذای ساده وخوش طعم

پیراشکی یک پیش غذای ساده وخوش طعم است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی گوشت و زیتون را آموزش داده ایم. پیراشکی یک پیش غذای ساده وخوش طعم است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب ط ...

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

وب سایت سوران: مشتک (moshtok) یعنی مشت کوچک. چون توی مشت فشارش میدیم تا به هم بچسبه. یکی از غذاهای محلی استان یزد هست. یه غذای شبیه به این رو ترک ها درست می کنن و بهش میگن دویمج ولی خوب این با اون خیلی فرق داره . مواد اولیه :   پنیر ...

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

برترین ها: در این ویدیو به شما یاد میدهیم که چگونه کاپ کیک های خوشمزه را تزئین کنید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی

 طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی را که محبوب کودکان است را در این مطلب آموزش می دهیم. طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی خامه فرم گرفته:500 گرم شیرعسلی کاراملی:یک قوطی عسل:سه قاشق غذاخوری سرلاک گندم و عسل:سه قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ:شش عدد وانیل:یک قاشق چای خور ...

اندازه گیری BMI بدن

  BMI (نمایه توده بدنی Body Mass Index) یکی از شاخص هایی است که هر شخص می تواند با محاسبه آن بداند که در چه محدوده وزنی قرار دارد. هر شخص با توجه به سن، جنس، میزان فعالیت، اندازه جثه و عوامل دیگر ...

باقالی پلو با گردن

باقالی پلو با گردن

باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذاهای گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج ترین آنها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با گردن هستند. گردن گوسفند گوشت خوش خورا ...

طرز تهیه ی پای موز و شکلات

طرز تهیه ی پای موز و شکلات

اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم برای شما روش تهیه‌ی یک دسر خوشمزه و شکلاتی به همراه موز را آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی پای موز و شکلات، با ما همراه باشید. مواد لازم برای ...

طرز تهیه ی ترشی فلفل هالوپینو

طرز تهیه ی ترشی فلفل هالوپینو

اختصاصی تابناک باتو؛ فلفل هالوپینو، از خانواده‌ی فلفل دلمه‌ای و یکی از فلفل‌های پرطرفدار دنیاست که در بسیاری از محصولات غذایی استفاده می‌شود. منشأ این فلفل به مکزیک برمی‌گردد و میزان تندی آن، با توجه به شرایط پرورش و نگهداری، از متوس ...

طرز تهیه کیک دولایه

طرز تهیه کیک دولایه

میتوانید این کیک خوشمزه را برای تولد ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

طرز تهیه کال کباب شمالی

کال کباب یکی از پیش غذاهای پرطرفدار گیلانی است. طرز تهیه کال کباب گیلانی و اصیل کمی وقت گیر است و به بادمجان کبابی، سیر، گردو و … نیاز دارد. آسمونی در این بخش طرز تهیه کال کباب شمالی را منتشر می کند. کال کباب چیست؟ کال کباب یکی از پیش غذاهای بسیار خو ...

طرز تهیه کوکی های چیز کیک آلبالو

مواد لازم برای کوکی های چیز کیک آلبالو پودر بیسکویت   1 و یک چهارم فنجان آرد  1 فنجان بکینگ پودر  نصف ق چ کره نرم  12 ق غ شکر قهوه ای  نصف فنجان تخم مرغ   1 عدد پنیر خامه ای نرم  100 گرم شکر دانه ریز  یک چهارم فنجان عصاره وانیل  نصف فنجان پای آلبالو  بر ...

5 سالاد غنی از پروتئین که مرغ یا ماهی نیستند

یکی از توصیه های مهم متخصصان تغذیه این است که به جای خوردن ساندویچ به خوردن سالاد روی بیاورید. اینکار می تواند تاثیر بسیار خوبی برای سلامتی بدن داشته باشد اما بیشتر افراد یک نگرانی و دغدغه مشترک در این زمینه دارند و آن هم این است که از مرغ و ماهی در سالادهای خود استفاد ...

پخت ماهی راحت و بی دردسر

اگر روی کباب پز یا سینی فر چند برش لیمو بذارید و روی لیموها ماهی را بذارید طعم لذیذی می گیرد و بوی خوش لیمو به خوردش می رود.

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج

معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی شود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی ترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد. ...

طرز تهیه چوروس، دونات اسپانیایی

طرز تهیه چوروس، دونات اسپانیایی

چوروس نوعی شیرینی اسپانیایی است، که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

طرز تهیه آش خیار چنبر

آش خیار چنبر غذای محلی خوش طعمی می باشد که دستور تهیه این آش را در بخش آشپزی تاپ ناز مشاهده می کنید. مواد لازم برای آش خیارچنبر     خیار چنبر 1 کیلو     سیر 1 بوته     نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری     کشک 1 لیوان     عدس 200 گرم     بلغور گندم 150 گرم     پیاز ...

خانم بازیگر دوقلو دار شد + عکس

خانم بازیگر دوقلو دار شد + عکس

فلامک جنیدی همسر آیدین پوری نویسنده سرنشاس با انتشار عکسی خانوادگی از  تولد دوقلوهای و مادر شدنش خبر داد.     فلامک جنیدی متولد سال 1351 ، دو خواهر و یک برادر دارد خانم بازیگر سینما و تلویزیون که با نقش آفرینی اش در کارهای مهران مدیری شناخته ...

طرز تهیه آبگوشت امام خزر

طرز تهیه آش امام قزوین

سوپ امام خزر یکی از غذاهای محلی و غذاهای لذیذ و خزر است. استان قزوین علاوه بر سوپ. غذای معروف دیگر به نام قیمه نسار ، این فرصت را در این بخش نحوه تهیه سوپ امام خزر شما عزیزان منتشر شده است.طرز تهیه آبگوشت امام خزرمواد تشکیل دهنده سوپ امام خزراز گوشت گردن یا روایت منعکس شده است در گوشت گوسفند : 1 کیلوقلم آب 2 فنجان : و یا اگر شما نمی روغن یک و نیم فنجانلوبیا قرمز : 1 پیمانهسیاه چشم نخود فرنگی : 1 فنجانعدس : 1 پیمانهماش : 1 پیمانهبرنج : 2 فنجانپیاز سرخ شده : 2 فنجانزردچوبه : 1 قاشق غذاخوریدارچین : 1 قاشق چای خورینمک و فلفل : به میزان لازمنکاتی برای تهیه سوپ امام خزرجام جام همان پلوپز خوب است.این سوپ باید تند. اما بسته به سلیقه خود شما می توانید اضافه کردن فلفل.دانه باید قبل از آن که شب را در یک محل خنک و مرطوب ما و چند بار پول است. مواد مضر آن از بین برود و همچنین مواد غذایی آن بیشتر می شود.طرز تهیه آبگوشت امام خزرابتدا گوشت را با مقداری آب روی آتش ما به حساب طبخ و نرم و سپس خرد شده و گوشت ما و یا کرک می شود و یکی از شما.بعد در یک ماهی تابه جداگانه 3 لیتر آب به پرتاب ترتیب لوبیا قرمز و لوبیا و نخود لوبیا ماش را اضافه کنید.عدس و برنج را با اضافه کردن. امروز زردچوبه با کمی روغن و یک چیز جزیی ما می توانید انجام دهید زمانی که ما اضافه کردن. زمانی که زردچوبه روغن ناچیز است-در درون خاکستر کمپرسی خیلی بهتر است چون این سوپ خوش رنگ تر است. 1 پیمانه از پیاز سرخ شده را هم اضافه می کنیم. و می گذاریم یک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.بعد گوشت ریش ریش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه می کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را برای تزئین روی آش نگه می داریم. دارچین را فقط برای بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ آش را تیره می کند و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. این آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.یک ربع آخر 1 پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم را به آش اضافه می کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می کشیم و با پیاز داغ و دارچین تزئین می کنیم. Loading...