counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه توپهای تن ماهی(تونا بالز)

طرز تهیه توپهای تن ماهی(تونا بالز)

طرز تهیه توپهای تن ماهی(تونا بالز) -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه توپهای ...

فیلم: طعم شکلات و خامه در ترافل

آکا ایران: این ترافل های خوشمزه بهترین دسر برای پذیرایی از میهمان است. طعم شکلات و خامه، احساس خوبی هنگام خوردن این ترافل ها پدید می آورد. ...

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیین پلو ...

طرز تهیه اسپاگتی به روش ایتالیایی با پنیر  موزاریلا

طرز تهیه اسپاگتی به روش ایتالیایی با پنیر موزاریلا

طرز تهیه اسپاگتی به روش ایتالیایی با پنیر موزاریلا -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه اسپاگتی ...

طرز تهیه کیک کلم عربی

طرز تهیه کیک کلم عربی

اگر به دنبال یک کیک متفاوت با طعمی خاص هستید ما به شما کیک کلم عربی را پیشنهاد میکنیم. ...

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

استیک گوشت ، طرز تهیه استیک گوشت

استیک گوشت ، طرز تهیه استیک گوشت

استیک گوشت ، طرز تهیه استیک گوشت سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

حلقه دلمه برگ مو

حلقه دلمه برگ مو

حلقه دلمه برگ مو -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: من ازون دسته ...

چگونه شیرینی گردویی خوشمزه بپزیم؟

چگونه شیرینی گردویی خوشمزه بپزیم؟

ماهنامه سفره ایرانی: با این دستور پخت می‌توانید یک شیرینی گردویی خوشمزه و حتی بهتر از شیرینی های قنادی تهیه کنید.مواد لازم: آرد: 2 پیمانه روغن زیتون: یک چهارم پیمانه تخم مرغ: یک عد ...

طرز تهیه استراتای پنیر یا Cheese Strata

مواد لازم استراتای پنیر (Cheese Strata) کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری نان تست سفید 8 ورق پنیر چدار رنده شده ½ 1پیمانه پنیر گودا ½ 1پیمانه پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد بزرگ شیر 2 پیمانه فلفل چیلی ⅛ قاشق چایخوری نمک درشت 1 قاشق چایخوری طر ...

غذای کودک ایرانی، این آبگوشت را امتحان کنید!

غذای کودک ایرانی، این آبگوشت را امتحان کنید!

بیتوته: شاید آبگوشت معروف ترین و قدیمی ترین غذای ایرانیان باشد؛ ترکیبی خوش خور از گوشت و نخود و لوبیا و صدالبته کمی دنبه و پیاز و ادویه جات! این غذا دیگر به روش تهیه و دستور پخت نیازی ندارد اما آبگوشت با آب نار با آبگوشت همیشگی اندکی متفاوت است. ...

طرز تهیه کوکو ماکارونی

طرز تهیه کوکو ماکارونی

پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر (titrebartar.ir) : مواد لازم   ...

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: نان فوکاسیا، نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آورده ایممیزان سرو: 6 نفرمواد لازم: گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 12 عدد برگ رزماری (تازه یا خشک): به مقدار لازم ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب به شما آموزش می دهیم که کاپ کیک هایی در قالب قبف بستنی درست کنید.مواد لازم: کره: سه چهارم پیمانه (135 گرم) شکر: یک و یک دوم پیمانه تخم مرغ: 2 عدد اسانس وانی ...

طرز تهیه آبگوشت امام خزر

طرز تهیه آش امام قزوین

سوپ امام خزر یکی از غذاهای محلی و غذاهای لذیذ و خزر است. استان قزوین علاوه بر سوپ. غذای معروف دیگر به نام قیمه نسار ، این فرصت را در این بخش نحوه تهیه سوپ امام خزر شما عزیزان منتشر شده است.طرز تهیه آبگوشت امام خزرمواد تشکیل دهنده سوپ امام خزراز گوشت گردن یا روایت منعکس شده است در گوشت گوسفند : 1 کیلوقلم آب 2 فنجان : و یا اگر شما نمی روغن یک و نیم فنجانلوبیا قرمز : 1 پیمانهسیاه چشم نخود فرنگی : 1 فنجانعدس : 1 پیمانهماش : 1 پیمانهبرنج : 2 فنجانپیاز سرخ شده : 2 فنجانزردچوبه : 1 قاشق غذاخوریدارچین : 1 قاشق چای خورینمک و فلفل : به میزان لازمنکاتی برای تهیه سوپ امام خزرجام جام همان پلوپز خوب است.این سوپ باید تند. اما بسته به سلیقه خود شما می توانید اضافه کردن فلفل.دانه باید قبل از آن که شب را در یک محل خنک و مرطوب ما و چند بار پول است. مواد مضر آن از بین برود و همچنین مواد غذایی آن بیشتر می شود.طرز تهیه آبگوشت امام خزرابتدا گوشت را با مقداری آب روی آتش ما به حساب طبخ و نرم و سپس خرد شده و گوشت ما و یا کرک می شود و یکی از شما.بعد در یک ماهی تابه جداگانه 3 لیتر آب به پرتاب ترتیب لوبیا قرمز و لوبیا و نخود لوبیا ماش را اضافه کنید.عدس و برنج را با اضافه کردن. امروز زردچوبه با کمی روغن و یک چیز جزیی ما می توانید انجام دهید زمانی که ما اضافه کردن. زمانی که زردچوبه روغن ناچیز است-در درون خاکستر کمپرسی خیلی بهتر است چون این سوپ خوش رنگ تر است. 1 پیمانه از پیاز سرخ شده را هم اضافه می کنیم. و می گذاریم یک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.بعد گوشت ریش ریش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه می کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را برای تزئین روی آش نگه می داریم. دارچین را فقط برای بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ آش را تیره می کند و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. این آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.یک ربع آخر 1 پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم را به آش اضافه می کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می کشیم و با پیاز داغ و دارچین تزئین می کنیم. Loading...