counter create hit

مطالب مرتبط:
نکاتی درباره ی فواید دمنوش انار

نکاتی درباره ی فواید دمنوش انار

نکاتی درباره ی فواید دمنوش انار - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: همانطور که میدانید خود ا ...

خواص و مضرات زردچوبه، خواص زردچوبه، فواید زردچوبه، خواص دارویی زردچوبه

خواص و مضرات زردچوبه، خواص زردچوبه، فواید زردچوبه، خواص دارویی زردچوبه

خواص زردچوبه اسم من ((زردچوبه )) است ! من عامل اصلى درمان کیسه صفرا و ناراحتى هاى کبد ى هستم .شفاف کننده چشم و ضد یرقانم ...

خوراکی های مضر برای سلامت پوست

خوراکی های مضر برای سلامت پوست

خوراکی های مضر برای سلامت پوست -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ:  خوراکی‌ هایی مضرکه باعث ضرر به ...

حفظ ارزش غذایی مواد با آماده سازی صحیح

حفظ ارزش غذایی مواد با آماده سازی صحیح

برلیانت بزرگمهر؛ دبیر انجمن تغذیه ایران، مشاور تغذیه و رژيم درمانی   بارها ...

آیا بهتر است میوه ها و صیفی جات را با پوست مصرف کنیم؟

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

با دیابت هم می توان سالم زندگی کرد

با دیابت هم می توان سالم زندگی کرد

دیابت یک بیماری مزمن و خطرناک است. این را همه می دانیمT اما چون به این بیماری مبتلا شده اید بدان معنا نیست که دیگر دنیا به پایان رسیده و نمی توانید زندگی سالمی داشته باشید. افراد بسیاری هستند که با وجود ابتلا به دیابتT توانسته اند تغییرات ...

۴ خوراکی که دندان هایتان را به طور طبیعی سفیدتر می کنند

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

خواص روغن آووکادو

خواص روغن آووکادو

به لطف سس گوآکاموله که یک سس بر پایه آووکادوست ، به احتمال زیاد شما با آووکادوی محبوب آشنا هستید. اما آیا تا به حال روغن آووکادو را امتحان کرد ...

مضرات مصرف نوشابه در کنار خوردن فست فود!

یکی از مطالعات اخیر نشان می دهد که مصرف نوشیدنی های شیرین در کنار برگر یا مرغ سوخاری واقعا می تواند بدن را در شرایط افزایش وزن شدیدتر قرار بدهد. نوشته مضرات مصرف نوشابه در کنار خوردن فست فود! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

مصرف غذاهای تند چه تاثیری روی سلامت بدن دارد؟!

ذائقه های بیشماری در سر تا سر دنیا و به اندازه تمام انسان ها وجود دارند اما غذای تند غذایی نیست که برای هر ذائقه ای مطلوب باشد! در مقابل می توان گفت که افراد بسیاری نیز وجود دارند که عاشق این طعم هستند. نوشته مصرف غذاهای تند چه تاثیری روی سلامت بدن ...

با این گوشت خوشمزه وزنتان را کاهش دهید!

با این گوشت خوشمزه وزنتان را کاهش دهید!

هر وقت به بازار می رویم برای خرید گوشت و مرغ، روی در و دیوار نوشته گوشت بوقلمون موجود است میبینیم ولی به آن توجهی نمی کنیم. در این مطلب برای شما از خواص بوقلمون صحبت می کنیم. با ما همراه باشید. تیتر20 - بوقلمون پرنده‌ای از نژاد قرقاولان و ...

غذاهایی که باید خورد

غذاهایی که باید خورد

به گزارش آلامتو ؛ همه غذاها دارای خواص یکسانی نیستند. دانستن این که چه غذاهایی برای شما خوب هستند خیلی مهم است. لیست غذاه ...

تغذیه در سفرهای نوروزی

در آستانه سال نو و عید سعید باستانی قرار داریم. بسیاری از خانواده ها از تعطیلات نوروز استفاده كرد ...

فواید ورزش در تعطیلات

تعطیلات فرصت خوبی است تا ورزش کنیم. بیشتر بیماران از نداشتن وقت کافی برای ورزش شاکی هستند. الب ...

در ایام نوروز مراقب وزنتان باشيد

در طول تعطیلات اولین هدف شما در مورد سلامتی تان باید این باشد که افزایش وزن نداشته باشید. در هنگام تع ...

بهترین رژیم غذایی کدام است؟

بسیاری از رژیم ها از گذشته تا کنون معروف بوده اند. آن ها سال ها پیش معروف شده اند اما مردم هنوز از آن ها پیروی می کنند و هنوز هم نتیجه می گیرند. برخی از رژیم های غذایی محبوب: رژیم مدیترانه ای. رژیم با کربوهیدرات کم. رژیم غذایی سرخپوشان. رژیم غذایی گیاهی ...

رژیم غذایی مدیترانه ای

مطالعات مختلف نشان می دهند که رژیم غذایی مدیترانه ای منجر به کاهش وزن شده و از بیماری های قلبی، ...

سدیم و نکات مهم در مورد استفاده از آن.

نوشابه و نکات مهم درباره استفاده از آن

سدیم و نکات مهم در مورد استفاده از آن. محل سلامت- بخش تغذیه سالم زندگی سالم سدیم و نکات مهم در مورد استفاده از آن است. صفحه اصلی مگ: سدیم و نکات مهم در مورد استفاده از آن است. صفحه اصلی مگ: سدیم و نکات مهم در مورد استفاده از آن است. سدیم موضوع است که به صورت خوراکی مصرف شده در تمام جهان است که به متخصصان تغذیه بر استفاده از آن در همه زمان ها هشدار داده شد و ضرر و زیان آن 's . اگر از طرفداران مطالب مرتبط با سلامت مطمئن شوید که تا به حال با لیست تکراری برای زیان های سدیم با آن مواجه است. نوشیدن آب قندی و کمبود هر ماده مغذی   به گزارش میهن مگ: که راه را برای چاقی و دیابت هموار می کند. اما اگر دنبال دلایل بیشتری هستید تا بالاخره مصرف نوشابه را کاملا کنار بگذارید نگاهی به لیست عجیب تری از حقایق تلخی بیندازید که درمورد ی این نوشیدنی شیرین در دنیای تحقیقات علمی پیدا شده هست، از اثرات جانبی شیرین کننده های مصنوعی مثل سوکرالوز گرفته تا دیگر افزودنی هایی که منجر به افت حافظه می شوند. این لیست را در ادامه بررسی می کنیم.   چربی های غیرمعمول در جاهای غیرمعمول در ارتباط با ضررها نوشابه و به عنوان یکی از آخرین خبرهای بد برای صنایع نوشابه سازی، محققان دانمارکی متوجه شدند که نوشیدن نوشابه های غیررژیمی به افزایش قابل دقت تجمع چربی در کبد و ماهیچه های اسکلتی می انجامد که هر دوی این ها می تواند به مقاومت انسولینی و دیابت منتهی بشود. این مطالعه نشان می دهد   افرادی که به مدت شش ماه هر روز نوشابه ی معمولی می خوردند دچار افزایش ۱۴۲-۱۳۲ درصدی چربی کبد، افزایش ۲۲۱-۱۱۷ درصدی چربی اسکلتی، و حدود ۳۰ درصد افزایش در چربی تری گلیسیرید خون و چربی در سایر ارگان های بدن می شدند. همین طور مصرف این اندازه نوشابه در افراد در مقایسه با کسانی که نوشیدنی های دیگر مثل آب یا شیر مصرف کرده بودند به افزایش ۱۱ درصدی کلسترول منتهی شده بود.   افزایش چربی های ناحیه ی شکم در اثر مصرف نوشابه های رژیمی عجیب نیست که نوشیدن آن همه ی شکر در نوشابه های معمولی باعث چاقی بشود اما اینکه حتی نوشابه های رژیمی هم چاق کننده اند غافلگیر کننده هست: محققان دانشگاه علوم سلامت تگزاس ۴۷۵ فرد بزرگسال را به مدت ۱۰ سال زیر نظر گرفتند. نتایج این بررسی نشان می دهد افرادی که نوشابه ی رژیمی می خوردند، درمقایسه با کسانی که هیچ نوشابه ای مصرف نمیکردند، در عرض ۱۰ سال ۷۰ درصد به اندازه ی دور کمرشان افزوده شده بود.   افرادی که هر روز بیش از دو نوشابه ی رژیمی مصرف می کردند دور کمرشان افزایش ۵۰۰ درصدی داشت «یعنی پنج برابر!» تحقیق دیگری که توسط همین محققان روی موش ها انجام شد این احتمال را مطرح می کند کهاسپارتام «Aspartamee» عامل افزایش قند خون هست و منجر به افزایش وزن می شود. وقتی کبد ما با قند چندان در خون مواجه باشد اضافه ی آن را به چربی تبدیل می کند.   رنگ کاراملی سرطان زا در سال ۲۰۱۱، مرکز غیرانتفاعیِ علم در خدمت منافع عمومی «Center for Science in the Public Interest»، واقع در واشنگتن، دادخواستی را به اداره ی غذا و دارو ارائه داد تا بهره گیری از رنگ کاراملی مصنوعی که در کوکاکولا، پپسی و سایر نوشابه های کولای قهوه ای رنگ معمول هست ممنوع بشود. علت انها وجود دو ماده ی آلاینده   در این رنگ بود «۴-متیل ایمیدازول و ۲-متیل ایمیدازول» که در مشابه های حیوانی ایجاد سرطان می کنند. تهدیدی که باعث شد این مرکز با دقت به اینکه رنگ دادن به نوشابه ها صرفا جنبه ی زیبایی دارد بهره گیری از این مواد خطرناک را غیرضروری بدانند.در لیست مواد سرطان زای کالیفرنیا، اجتناب از ۶۵ ماده ی شیمیایی اکیدا پیشنهاد شده هست؛   تنها ۱۶ میکروگرم مصرف هرروز ی ۴-متیل ایمیدازول برای احتمال ابتلا به سرطان در یک فرد کافی هست. این در حالی هست که اغلب نوشابه های قهوه ای، چه رژیمی و چه معمولی، در یک بطری نیم لیتری حاوی ۲۰۰ میکروگرم از این ماده میباشند.   تسریع روند پیری از ضررها نوشابه چه رژیمی و چه غیررژیمی این هست که همگی دارای فسفات یا اسید فسفریک میباشند؛ اسیدی ضعیف که حالت تیز نوشابه را در دهان ایجاد می کند و ماندگاری نوشابه را بالا می برد. گرچه این ماده در تعداد زیادی از غذاها مثل گوشت، لبنیات و مغزها یافت می شود، میزان چندان اسید فسفریک می تواند مشکلات قلبی و کلیوی،   کاهش بافت ماهیچه ها و پوکی استخوان را به دنبال داشته باشد. اضافه بر این، در مطالعه ای ارتباط بین مصرف اسید فسفریک با سرعت گرفتن روند پیری مشخص شده هست، در این مطالعه که در سال ۲۰۱۰ منتشر شد معلوم شد که موش هایی که در معرض رژیمی با میزان چندان فسفات موجود در نوشابه ها قرار گرفتند پنج هفته زودتر از موش هایی مردند   که مقدار فسفات رژیم خوراکی شان در حد معمول بود. این موضوع وقتی بدانیم که در دهه های نوین شرکت های نوشابه سازی سطح اسید فسفریک محصولات شان را افزایش داده اند موجب اضطراب و نگرانی مان می شود.   آلودگی آب شیرین کننده های مصنوعی بهره گیری شده در نوشابه ها نه در بدن ما تجزیه می شوند و نه حتی تجهیزات تصفیه ی فاضلاب می توانند انها را پیش از بازگشت به چرخه ی آب به دام بیندازند. در سال ۲۰۰۹، محققان سوئیسی از کارخانه های تصفیه ی آب، رودخانه ها و دریاچه های سوئیس مشابه برداری کردند   و متوجه ی سطوحی از اسسولفام پتاسیم، سوکرالوز و ساخارین «acesulfame K, sucralose, and saccharin» شدند که همگی در نوشابه های رژیمی به کار برده می شوند یا سابقا کاربرد داشته اند. بررسی تازه درمورد ی ۱۹ منبع آب شهری در ایالات امریکا وجود سوکرالوز را در همۀ ی آن ها نشان می دهد. هنوز معلوم نیست   این مقادیر کم چه اثری بر انسان دارد، اما تحقیقات قبل نشان می دهد که سوکرالوز موجود در دریاچه ها و رودها در بعضی از عادات خوراکی جانداران اختلال ایجاد می کند.   مغز نوشابه ای دندان پزشکان نامی برای وضعیتی گذاشته اند که کودکان با مصرف چندانِ نوشیدنی گازداری با نام «مانتین دو» «Mountain Dew» به آن دچار می شوند، «دهانِ مانتین دویی»، به دهانی گفته می شود که تعداد زیادی پوسیدگی دندان در اثر مصرف شکر چندان این نوشابه در آن دیده می شود. مغز مانتین دویی احتمالا اصطلاح پزشکی بعدی ای   خواهد بود که بر زمینه این محصول نام گذاری می شود. روغن گیاهیِ بُرُمی شده «brominated vegetable oil: BVO» که به این نوشیدنی افزوده می شود تا مانع از جدا شدن مواد طعم دهنده از آن شود یک ماده ی شیمیایی صنعتی هست که در مواد پلاستیکی برای پیشگیری از اشتعال به کار می رود. این ماده که اضافه بر مانتین   دو در دیگر نوشیدنی های گاز دار با طعم مرکبات و نوشیدنی های ورزشی بهره گیری می شود، زمانی که به مقدار چندان مصرف شود، در ایجاد ضعف حافظه و مریضی عصب های بدن اثری شناخته شده دارد. محققان همین طور گمان می کنند، مثل مواد برمی پیشگیری کننده از اشتعال در فوم مبل ها، این ماده ی شیمیایی در نوشابه ها به افزایش چربی بدن منجر می شوند   و احتمالا در اختلالات رفتاری، ناباروری و ضایعات ماهیچه ی قلب اثر می گذارد. دیدنی هست بدانید بهره گیری از BVO بعنوان ماده ی افزودنی به خوراکی ها در اتحادیه ی اروپا و ژاپن ممنوع هست.   اختلال هورمون ها ضررها نوشابه نه فقط به خود آن که به ظروف نگهدارنده ی آن نیز مرتبط هست؛ تمامی قوطی های آلومینیومی نوشابه ها دارای نوعی رزین اپوکسی به نام بیسفنول آ « bisphenol A: BPAA» میباشند که برای پیش گیری از واکنش اسید نوشابه با فلز قوطی به کار می روند. نقش بیسفنول آ در ایجاد اختلال غدد درون ریز شناخته شده هست و با انواع مختلفی از مریضی ها از نازایی گرفته تا چاقی و دیابت و بعضی انواع سرطان های دستگاه تولیدمثل ارتباط دارد.   ضررها نوشابه – اختلال هورمونی – دیابت مرکز بازرسی و پیشگیری از مریضی ها، قوطی های نوشابه راکه در رستوران ها، دانشگاه ها و کنار فست فودها دیده می شوند بعنوان منبع قرار گرفتن در معرض این ماده ی شیمیایی معرفی کرده هست. با اینکه شرکت های پپسی و کوکاکولا برای دستیابی به ساخت نخستین قوطی های صددرصد گیاهی، که با عنوان قوطی های فاقد BPA خبر آن را جار می زنند، رقابت سختی با هم دارند، هیچ کدام از این دو حاضر به بهره گیری از قوطی های آلومینیمی فاقد BPA نیستند.   مرگ حیوانات پیش از اینکه به جای قوطی های آلومینیمی به سراغ بطری ها بروید نگاهی به تصویر های رودها، سواحل و نهرهای کشور بیندازید، توده ی انباشته از زباله هایی که روی آب غوطه ورند، بطری هایی که اغلب تجزیه نا پذیرند. چیزی که شاید در این تصویر ها نبینید پرندگان، لاکپشت ها و دیگر حیواناتی میباشند که اغلب   این زباله های خرده ریز را با غذا اشتباه می گیرند و مقدار زیادی از آن را وارد بدن شان می کنند که گرچه قادر به هضم آن نیستند. نهایتا این پلاستیک های انباشته منجربه مرگ انها می شود. تخمین زده می شود که هرساله ساله} هزاران موجود زنده به این شکل می میرند.   اثرات جانبی مهندسی ژنتیک  به گزارش پارس ناز نگاهی به لیست مواد موجود در نوشابه ها بیندازید احتمالا می بینید که اغلب این مواد از ذرت استخراج شده اند. تقریبا ۸۸ درصد ذرتی که در کشور آمریکا ساخت می شود برای مقاوم سازی در برابر آفت کش های سمّیدستکاری ژنتیکی شده اند یا برای ساخت مواد ضدآفت توسط خود گیاه تحت مهندسی ژنتیک قرار گرفته اند. به علت مقررات   سهل گیرانه ی بعضی دولت ها، و بازرسی شدید ساخت کنندگان روی اینکه چه نهادی می تواند تحقیق روی این دانه های دستکاری ژنتیکی شده را بر عهده بگیرد، هیچ مطالعه ی انسانی که بتواند ایمنی این محصولات را تأیید یا رد کند موجود نیست. با این وجود دانشمندان مستقل در تحقیقات خود روی حیوانات متوجه شده اند که مصرف محصولات   دستکاری ژنتیک شده «GMOs» با تخریب لوله ی گوارش، تسریع پیری و نازایی ارتباط دارد. اخیرا دانشمندان فرانسوی در بررسی خود پی بردند که موش هایی که برای تمام مدت عمرِ دوساله شان با ذرتِ دستکاری ژنتیک شده تغذیه شدند مبتلا به تومورهای پستانی می شدند و زودتر از موش هایی می مردند که تمام عمرشان از دانه های دستکاری ژنتیکی نشده تغذیه شده بودند.     .منبع : مطالب مرتبط نکات مهم در استفاده از دهانشویه ها استفاده از دهانشویه و نکات مهم آن نکات مهم و خواندنی درباره نوشیدن آب درباره رژیم خام خواری و نکات مهم نکات مهم درباره صبحانه کودکان نوشابه و نکات مهم درباره استفاده از آن گردآوری توسط بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین