counter create hit

مطالب مرتبط:
باید کلم پیچ را شناخت

باید کلم پیچ را شناخت

باید کلم پیچ را شناخت - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت باید کلم پیچ را شناخت ...

لیست غذاهای مضر سلامتی

لیست غذاهای مضر سلامتی

خوردن بعضی از غذاها واقعاً لذت بخش است اما این لذت را به چه قیمتی میخرید؟ ...

آشنایی با عسل و خواص بی نهایت آن

آشنایی با عسل و خواص بی نهایت آن

آشنایی با عسل و خواص بی نهایت آن - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ناز ...

معجزه 9 ادویه در لاغری

بالا بردن سرعت سوخت و ساز بدن، مبارزه با گرسنگی و افزایش طعم و مزه غذا، فقط چند مورد از معجزات ادویه‌هاست، این فواید در فصول سرد سال بیشتر هم می‌شود. م ...

چای بخوریم یا قهوه؟

چای بخوریم یا قهوه؟

محققان بیمارستان ژرژ پمپیدو در پاریس مطالعه‌ای بر روی چای‌خورها و قهوه‌خورها انجام دادند که نتایج آن در ابتلا به بیماری قلبی مشخص شد. تیتر 20 - اثرات متفاوت چای و قهوه بر بدنبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محققان بیمارستان ژرژ ...

خواص بامیه و طرز تهیه یک غذای خوشمزه با آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

ادویه جات عمر را طولانی می کند

ادویه جات عمر را طولانی می کند

ادویه جات عمر را طولانی می کند  تاریخچه انواع فلفل‌ها ...

برای داشتن شکمی تخت دور این خوراکی ها را خط بکشید

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تبیان، اگر می‌خواهید شکمی تخت و صاف داشته باشید، باید از مصرف غذاهایی که ممکن است موجب حفظ آب در بدن و نفخ شوند پرهیز کنید، البته همراه با ورزش و خوردن غذاهای سالم. در این مطلب برایتان می‌گوییم برای صاف کردن شکم، از چه غذاهای ...

فایده های درمانی انار همراه با پیه

فایده های درمانی انار همراه با پیه

فایده های درمانی انار همراه با پیه - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت فایده های درمانی انار همراه ...

تاثیر لیمو ترش بر بدن هنگام خواب

تاثیر لیمو ترش بر بدن هنگام خواب

تاثیر لیمو ترش بر بدن هنگام خواب - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت تاثیر لیمو ترش بر بدن ...

فلفل سیاه سلطان ادویه ها

صدها سال پیش تاجران، «فلفل سیاه» را سلطان ادویه‌ها قلمداد می‌کردند و این ادویه یکی از اولین کالاهای تجاری میان هند و اروپا بود. سایت تخصصی هلث لاین در مقاله‌ای منتشر کر ...

دارچین و خواص دارویی آن

میهن مگ: ​درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت های آن بویی مطبوع استشمام می شود. به گ ...

آیا آفت کش ها به سبزیجات و میوه ها آسیب میرسانند؟!

ضرر آفت کش برای سبزیجات , درحال حاضر بعلت وجود سموم مختلف بر روی پوست میوه ها چنین توصیه ای احتمالا سلامت بدن را به خطر می اندازد و اثرات آن در دراز مدت عوارضی را در معده و بخصوص کبد ایجاد می کند. نوشته آیا آفت کش ها به سبزیجات و میوه ها آسیب میر ...

که میوه و سبزیجات مصرف کنید

تا می توانید میوه و سبزیجات مصرف کنید

که میوه و سبزیجات مصرف کنید محل سلامت- بخش تغذیه سالم زندگی سالم که میوه و سبزیجات مصرف کنید صفحه اصلی "میگ": نشان می دهد که میوه و سبزیجات مصرف کنید صفحه اصلی مگ: میوه سبزیجات مصرف کنید  خوردن میوه و سبزیحات همه ی وقت در علم تغذیه پیشنهاد شده هست و برای آنها هیچ ضرری تعریف نشده هست. رژیم های گیاهی برترین راه رسیدن به سلامتی میباشند. اکثر مردم می دانند که مصرف میوه ها و سبزیجات برای سلامت بدن انسان خوب هست، اما شاید افراد زیادی از تفاوت های موجود بین آنها آگاهی نداشته باشند. از نظر ساختار، مزه و مواد مغذی تفاوت های بسیاری بین میوه ها و سبزیجات وجود دارند.   به گزارش میهن مگ: میوه ها و سبزیجات از هر دو نقطه نظر گیاه شناسی و آشپزی طبقه بندی می شوند. از نظر گیاه شناسی، میوه ها و سبزیجات با دقت به اینکه از چه بخشی از گیاه حاصل می شوند، طبقه بندی میشوند.یک میوه از گل یک گیاه رشد می کند، در شرایطی که بخش های دیگر گیاه بعنوان سبزیجات دسته بندی می شوند.میوه ها حاوی دانه ها میباشند، در شرایطی که سبزیجات می توانند شامل ریشه ها، ساقه ها و برگ ها باشند.   از دیدگاه آشپزی، میوه ها و سبزیجات بر اساس مزه طبقه بندی می شوند. میوه ها به طور کلی دارای عطر و مزه ای شیرین یا ترش میباشند و می توانند در دسرها، میان وعده ها یا آبمیوه ها به کار گرفته شوند.سبزیجات دارای مزه ای ملایم یا همه ی پسند میباشند و به طور معمول بعنوان غذای فرعی یا یک وعده خوراکی اصلی مصرف میشوند.   میوه ها اغلب با سبزیجات اشتباه گرفته می شوندحداقل از نقطه نظر آشپزی، احتمالا برداشت بسیار خوبی از اینکه کدام مواد خوراکی بعنوان میوه و کدام یک بعنوان سبزی در نظر گرفته شده اند، دارید. با این وجود، گیاهان متعددی وجود دارند که از نظر فنی میوه میباشند، اگرچه اغلب به واسطه مزه خود در قالب سبزیجات طبقه بندی می شوند.   گوجه فرنگی یکی از شناخته شده ترین و بحث برانگیزترین نمونه ها در این اساس محسوب می شود. در سال 1983، دادگاه بینظیر ایالات امریکا حکم داد که گوجه فرنگی ها تحت قوانین کمرگ ایالات امریکا باید بعنوان سبزیجات طبقه بندی شوند.از دیدگاه گیاه شناسی، گوجه فرنگی ها از تعریفی متناسب با یک میوه برخوردار میباشند. با این وجود، آنها همچنان به طور معمول به واسطه مشخصات عطر و مزه خود به سبزیجات ارجاع میشوند.   از دیگر نمونه های متعارف میوه ها که به اشتباه در قالب سبزیجات دسته بندی می شوند می توان به موارد زیر اشاره کرد:   کدو حلواییآووکادوخیارفلفلبادمجانزیتونکدو تنبلغلاف نخودکدو سبز   سبزیجاتی با عطر و مزه شیریناگرچه میوه های بسیاری به اشتباه بعنوان سبزیجات شناخته می شوند، تعداد اندکی از سبزیجات نیز وجود دارند که بعنوان میوه در نظر گرفته میشوند. بعضی سبزیجات در حالت عادی از عطر و مزه شیرین تری در مقایسه با اکثر سبزیجات دیگر برخوردار میباشند و نمونه با میوه ها در دسرها، پای ها و شیرینی ها بهره گیری میشوند.   بعنوان مثال، پای ریواس یکی از محبوب ترین دسرها هست. اگرچه ریواس به طور معمول بعنوان یک میوه در نظر گرفته می شود، از نظر فنی یک سبزی هست زیرا از ساقه های گیاه به دست می آید.پای سیب زمینی شیرین دسر دیگری هست که از محبوبیت بالایی در ایالات امریکا برخوردار هست و بخشی سنتی از مراسم جشن شکرگذاری محسوب می شود. به رغم مزه شیرین، سیب زمینی شیرین در حقیقت یک سبزی ریشه ای هست و نه یک میوه.   به طور نمونه، یام قندی خوراکی تهیه شده از یام هست. یام نوع دیگری از غده های خوراکی محسوب می شود. از دیگر سبزیجات که در حالت عادی عطر و مزه ای شیرین دارند می توان به چغندر، هویج و شلغم اشاره کرد.   مقایسه میوه ها و سبزیجات از نظر مواد مغذیمیوه ها و سبزیجات از نظر مواد مغذی دارای تشابهات بسیاری میباشند. هر دو سرشار از فیبر بوده و از محتوای خوب مواد معدنی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و ترکیبات گیاهی سود می برند. همین طور، میوه ها و سبزیجات در حالت عادی از محتوای سدیم و چربی پایین برخوردار میباشند.   همان گونه که انتظار می رود به واسطه مزه شیرین تر، میوه ها از قند طبیعی و کالری بیشتری در مقایسه با اکثر انواع سبزیجات بهره می برند. بعنوان مثال، یک فنجان سیب حاوی 65 کالری و 13 گرم قند هست، در شرایطی که یک فنجان بروکلی تنها 31 کالری و 2 گرم قند دارد.   در مقایسه با سبزیجات، بعضی انواع میوه ها همین طور از محتوای فیبر اکثر در هر گرم سود می برند. محتوای فیبر در هر 100 گرم برای میوه محدوده 2 تا 15 گرم را در بر می گیرد، در شرایطی که سبزیجات سبز برگ 1.2 تا 4 گرم فیبر برای وزنی نمونه را ارائه می کنند.   محتوای آب نیز بسیار متغیر هست. سبزیجات سبزبرگ ممکن هست از 84 تا 95 درصد آب تشکیل شده باشند، در شرایطی که میوه ها از محتوای آب اندکی کمتر بین 61 تا 89 درصد برخوردار میباشند.بعضی تفاوت های تغذیه ای بین دسته های گوناگون میوه ها و سبزیجات نیز وجود دارند. در ادامه به بعضی از آنها اشاره می شود:   ساقه های زیرزمینی: سرشار از فیبر، و همین طور منبع خوبی برای ویتامین C، بتاکاروتن، پتاسیم و ویتامین های B.   مرکبات: سرشار از ویتامین C، بتاکاروتن، فولات و آنتی اکسیدان ها که می توانند سد محافظتی در برابر مریضی انحطاطی ایجاد کنند.   سبزیجات چلیپایی: حاوی گلوکوزینولات، گروهی از ترکیبات که با پیش گیری از سرطان پیوند خورده اند.   توت ها: سرشار از آنتوسیانین ها، ترکیبات ضد التهابی که توانایی کاهش استرس اکسیداتیو و ارتقا سلامت قلب را دارند.   سبزیجات برگدار: منبع خوبی برای کارتنوئیدها مثل لوتئین، که در کاهش خطر مریضی قلبی، سکته مغزی، و سرطان نقش دارند.   با ترکیب خوبی از میوه ها و سبزیجات در رژیم خوراکی می توان از دریافت انواع گوناگون مواد مغذی اطمینان حاصل کرد.   فواید میوه ها و سبزیجاتپژوهش های بسیاری فواید گوناگون مصرف میوه ها و سبزیجات برای سلامت بدن انسان را مستند کرده اند. چندین مطالعه نشان داده اند که مصرف میوه ها و سبزیجات با خطر کاهش یافته ابتلا به مریضی قلبی پیوند خورده هست. حتی نتایج یک مطالعه نشان داد که مصرف بیش از سه وعده در روز خطر ابتلا به مریضی قلبی را تا 70 درصد کاهش می دهد.   به علت اینکه میوه ها و سبزیجات از کالری پایینی برخوردار میباشند، اما محتوای فیبر بالا دارند مصرف آنها می تواند به کاهش و زیر نظارت نگه داشتن وزن نیز کمک کند. مطالعه ای که با حضور 133 هزار شرکت کننده طی بازه زمانی 24 سال انجام شد، نشان داد، زمانی که شرکت کنندگان مصرف میوه ها و سبزیجات غیر نشاسته ای را افزایش دادند، وزن آنها در مسیر کاهش قرار گرفت.   افزایش دریافت فیبر از طریق مصرف میوه ها و سبزیجات ممکن هست حتی خطر ابتلا به سرطان را نیز کاهش دهد. چندین مطالعه نشان داده اند که مصرف بالای میوه ها و سبزیجات با خطر کاهش یافته ابتلا به سرطان روده بزرگ پیوند خورده هست.در نهایت، مصرف میوه ها و سبزیجات ممکن هست به سود قند خون شما نیز تمام شود. فیبر موجود در این مواد خوراکی جذب قند را کند می کنند که می تواند سطوح قند خون را پایدار نگه دارد.   نتایج یک مطالعه نشان داد که افزایش مصرف میوه ها و سبزیجات می تواند به کاهش ابتلا به دیابت منجر شود.باید به این نکته اشاره داشت که این نتایج درمورد مصرف میوه ها و سبزیجات کامل و نه آبمیوه کسب شده اند. آبمیوه دوز مشخص از ویتامین ها، مواد معدنی، و قندهای موجود در میوه را ارائه میکند، اما از محتوای فیبر و فواید سلامت مرتبط با آن برخوردار نیست.   سخن پایانیاز نظر گیاه شناسی، تفاوتی مشخص بین میوه ها و سبزیجات وجود دارد. با این وجود، هر دو از آلبوم ای قابل دقت از مواد مغذی و فواید سلامت سود می برند که از کاهش خطر ابتلا به مریضی های مزمن تا کاهش وزن را شامل می شود.دستورالعمل های کنونی مصرف حداقل پنج وعده میوه و سبزی در روز را پیشنهاد می کنند که شامل 3 فنجان از سبزیجات و 2 فنجان از میوه ها می شود.   در نهایت، دقت داشته باشید که طبقه بندی میوه ها و سبزیجات از اهمیتی نمونه با مصرف آنها برای بهره مندی از مواد مغذی متنوع برخوردار نیست.     .منبع : مطالب مرتبط این سبزیجات را می توانید جایگزین شیر کنید تا می توانید برنج سبوس دار مصرف کنید! برای کاهش وزن میوه و سبزیجات تازه میل کنید چرا مصرف میوه و سبزیجات غیرنشاسته ای توصیه می شود؟ مصرف میوه جات و سبزیجات باعث رفع یبوست می شود تا می توانید میوه و سبزیجات مصرف کنید گردآوری توسط بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین