counter create hit

مطالب مرتبط:
نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: نان فوکاسیا، نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آورده ایممیزان سرو: 6 نفرمواد لازم: گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 12 عدد برگ رزماری (تازه یا خشک): به مقدار لازم ...

آموزش کباب چوبی همراه مرغ و استیک

آموزش کباب چوبی همراه مرغ و استیک

طرز تهیه یک غذای خوشمزه که از گوشت مرغ است را برای شما داریم که درست کردن آن آسان است و به راحتی طبخ می شود. در این بخش آسمونی طرز تهیه نوعی کباب چوبی را به شما آموزش داده ایم، همچنین طرز تهیه سس سویایی را هم آورده ایم تا برای رو ...

با ادویه های هندی و خاصیت های آن ها آشنا شوید

با ادویه های هندی و خاصیت های آن ها آشنا شوید

ادویه های هندی, خواص ادویه های هندی, خاصیت انواع ادویه ادویه های هندی, خواص ادویه های هندیدر این مطلب از ابرتازه ها شما را با ادویه های ه ...

آشپزی رنگی – شکلات نارگیل و بادام

آشپزی رنگی – شکلات نارگیل و بادام

یه ضرب المثل جالبی بین مردم اقیانوس آرام وجود داره، اونا میگن: هرکسی که درخت نارگیل می کاره،برای خودش و بچه هاش لباس، ظرف، نوشیدنی، غذا و خانه درست کرده! حالا می خوایم این میوه ...

سفره های دیروز،سفره های امروز

سفره‌ های دیروز،سفره های امروز ما ایرانی‌ها درگذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به‌مرور بسیاری از آن‌ها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دورهم‌غذا خوردن، مصرف کمتر گوشت قرمز و خوردن مواد غذایی تازه. البته برخی عادت‌های غذایی قدیمی‌ها هم ن ...

طرز تهیه ترشه شامی

طرز تهیه ترشه شامی

ترشه شامی، غذای گیلانی بسیار آسان پخت و خوشمزه‌ای است که با این توصیفات، دارنده طعمی ملس و بسیار خاص برای تمامی سلیقه و ذائقه‎ها خواهد بود. آسمونی در این بخش طرز تهیه ترشه شامی را منتشر می کند.طرز تهیه ترشه شامی ...

آش ترش مازندرانی مخصوص عید

آش ترش مازندرانی مخصوص عید

سوپ و آش طرز تهیه آش ترش مازندرانی را در آسمونی ببینید  مواد لازم ...

طرز تهیه کوکو سبزی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو سبزی مرحله به مرحله

اگه سبزی کوکوی  آماده و خورد کرده داشته باشیم میشه گفت که کوکو سبزی جز آسون ترین کوکوهاست و خیلی خیلی سریع و بی دردسر حاضر میشه و طعم و مزه اش رو هم که دیگه نگم براتون حرف نداره ... کوکو سبزی به شکل های مختلفی تهیه میشه گاهی داخلش از گردو و زرشک استفاده ...

ژله سبزه عید، دسر سفره های نوروزی

ژله سبزه عید، دسر سفره های نوروزی

وب سایت سرآشپز پاپیون: یکی از ژله های مناسب و جالب برای سفره هفت سین و همچنان پذیرایی در مهمانی های عید نوروز ژله سبزه ست. مواد لازم: ژله آلوئه ورا ۱ بسته خامه‏ صبحانه ۵ قاشق غذا خوری ...

طرز تهیه آش انار

آش انار یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن را در این مطلب مشاهده می کنید.  مواد لازم برای آش انار  سبزی آش  نیم کیلو برنج  نصف پیمانه عدس  یک پیمانه پیاز متوسط  3 عدد آبانارترش  یک لیوان و نمک فلفل ، زردچوبه  به میزان لازم روغن سرخ کردنی ...

طرز تهیه ماسووا غذای محلی خوزستانی

غذای ماسوا یکی از غذاهای محلی و خوشمزه استان خوزستان است که طرز تهیه این غذای محلی را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای ماسووا گوشت گردن دو کیلوگرم ماست یک کیلوگرم نخود 500 گرم شوید و شنبلیله روی هم 200 گرم برنج و پیاز داغ هر کدام یک پیمانه سیر سه حبه ...

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

سمبوسه یکی از پیش غذاهای ساده و سریع است که تاریخچه ای طولانی دارد. در بخش آسمونی اما قصد داریم طرز تهیه سمبوسه پیتزایی را به شما آموزش دهیم که در صورتی که از عاشقان پیتزا و پنیر پیتزا باشید، حتما از آن خوشتان خواهد آمد. طرز تهیه سمبوسه پیتزایی سمبوسه یکی از پی ...

طرز تهیه مینی  تارت شکلاتی

طرز تهیه مینی تارت شکلاتی

مینی تارت های شکلاتی، خوشمزه های کوچولویی هستند برای شمایی که به شکلات علاقه دارید. زودتر دست به کار شوید.

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج

معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی شود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی ترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد. ...

گفت و گو با بازیگر فیلم سینمایی مصادره: عطاران شخصیتی دوست داشتنی است

گفت و گو با بازیگر فیلم سینمایی مصادره: عطاران شخصیتی دوست داشتنی است

مزدک میرعابدینی بازیگر فیلم سینمایی مصادره که از بین فیلم های نوروزی امسال فروش زیادی داشت، درباره علت استقبال از این اثر در گیشه سینماها گفت:  فیلم سینمایی «مصادره» متشکل از یک تیم حرفه ای است که در راس آن رضا عطاران به عنوان هنرمند و ...

استیک ماهی سالمون + طرز تهیه استیک ماهی سالمون

استیک ماهی سالمون + طرز تهیه استیک ماهی قزل آلا

استیک ماهی سالمون + طرز تهیه استیک ماهی سالمون استیک ماهی نحوه تهیه استیک, ماهی, ماهی قزل آلا, پرورش, گوشت ماهی قزل آلا, آموزش و پرورش, استیک ماهی شیر, نحوه تهیه استیک ماهی, تله زنگ, آموزش, ماهی, استیک ماهی, استیک خوشمزه تصویب بسیاری از تغذیه دانشمندان اثرات آن بر جوامع در سراسر جهان به جرات می توان استیک ماهی قزل آلا Raimi به عنوان تغذیه برتر در میان همه لحاظ از طلا دسته از نظر ارزش به خوردن ft .این تغذیه sarasa چربی pengiraan است که حتی به اعتقاد مهندسین تغذیه نباید ashorn پوست nsane. در نتیجه در مورد ماهی های دریایی است که بهترین نوع متعلق به آب های نروژ است.     نحوه تهیه استیک ماهی style="text-align:center;">   مواد لازم   ماهی                                   1کیلو کره                                 150 گرم آبلیمو                  1/5 قاشق غذا خوری نمک و فلفل                    به مقدار لازم     طرز تهیه   برای تهیه این استیک خوشمزه ابتدا ماهی را تمیز بشویید و در اندازه دلخواه (مثلا به اندازه یک کف دست) برش دهید و پشت و روی ماهی را نمک و فلفل بپاشید و کره را نیز در تابه کوچکی بیندازید و زیر شعله را زیاد کنید تا سریع آب شود بعد با قلمو به هر دو طرف ماهی بمالید و بمدت 10 دقیقه در فر قرار دهید (یا در تابه ای سرخ کنید) تا آماده شود   سپس در بشقاب بگذارید و با لیمو تازه تزئین کنید و با پلو نوش جان کنید. برای تهیه این استیک می توانید از اکثر ماهی های موجود در بازار استفاده کنید اما توصیه ما استفاده از ماهی قزل آلا ، ماهی سالمون یا ماهی شیر است.     مواد لازم برای روش دوم :   فیله ماهی سالمون : برای هرپرس ۲۰۰ گرم سیر له شده یاپوره شده : نصف یک حبه ساقه کرفس خردشده بصورت کبریتی : ۴/۱ ساقه لیموی تازه : ۱عدد کوچک زنجبیل تازه خردشده کبریتی یا پودرزنجبیل : ۲۰ گرم تازه یا یک سرانگشت پودرزنجبیل نمک دریائی : ۱ گرم (معادل یک سرانگشت) فلفل دان ساه سائیده شده : ۱ گرم روغن زیتون یا روغن مایع گیاهی :نصف قاشق خوراک خوری     طرز تهیه :   ابتدا کرفس وزنجبیل خردشده را به همراه سیر پوره شده دریک ظرف مناسب میریزیم ونمک را به آن اضافه میکنیم وبادست فشرده میکنیم تا خوب عصاره وعطرآنها درآید سپس آب لیمو را درآنها میچکانیم وپوست لیمو راهم خرد کرده ودرآن میریزیم که عطرآن برای خوش طعم کردن ماهی بسیار موثر است سپس فلفل دان سائیده ،روغن زیتون را نیز به آنها اضافه میکنیم و ماهی را که فیله شده است در این مایه قرار میدهیم تا کاملا به مواد آغشته شود ،بهتراست آنها را بمدت حداقل ۱ساعت در یخچال بگذاریم تا ماهی عطر وطعم این سبزیجات را به خود جذب کند پس از این مدت زمان ماهی راهم میتوانیم روی چدن گریل یا باربیکیو حاضر کنیم وبه همراه سبزیجات بخارپزشده تازه ویا با برنج مکزیکی ،در ضمن یکی بهترین سسها برای ماهی سس بِرنِزیا لمون باتر(کره لیمو) است که دستورآنها درقسمت سسها موجود میباشدومیتوانید باآن میل کنید   درمورد روش پخت استیک سالمون باید بگویم اگر میخواهید ماهید خوش طعم وکاملاً پخته داشته باشید ابتدا اینکه گریل یا باربیکیو ویا تاوه باید کاملاً داغ باشد تا ماهی درزمان پخت آب نیاندازد که این نشانه کم بودن حرارت است وکمی روغن کف ظرف میریزیم یا گریل وباربیکیو را با یک دستمال روغنی چرب میکنیم سپس ماهی را ازقسمت پوست آن روی سطح پختمان قرار میدهیم ووقتی رنگ ماهی ازروی سطح پخت تا نصف تغییر کرد وپخت آنرابرمیگردانیم وقتی نصف دیگرآن نیز تغییررنگ داد وبرشته شد آنرابه همراه مخلفات بالا سرو میکنیم . ماهی را پس از سس مخصوص خوابانیدن , پس از مدت لازم بیرون بیاورید و کمی آرد مخلوط شده با ادویه روی آن بپاشید . در روغن یا کره سرخ نمایید تا طلایی شود , سپس مایه سس را گرم نمایید ولی نگذارید بجوشد و همراه برش های لیمو به عنوان چاشنی در کنار ماهی سرو نمایید   استیک ماهی , طرز تهیه استیک ماهی سالمون , آموزش استیک ماهی قزل آلا استیک ماهی , طرز تهیه استیک ماهی سالمون , آموزش استیک ماهی قزل آلا استیک ماهی , طرز تهیه استیک ماهی سالمون , آموزش استیک ماهی قزل آلا استیک ماهی , طرز تهیه استیک ماهی سالمون , آموزش استیک ماهی قزل آلا   استیک ماهی